Tillintilan Anna

merkityksellisen arjen jäljillä

Haaveiletko hitaammasta arjesta, merkityksellisemmästä elämästä ja siitä, että elämä ei kiirehtisi ohi juosten paikasta toiseen? 

Niin mekin. Tervetuloa seuraamaan, kun meidän kuusihenkinen perhe aloittelee uutta elämänvaihetta maatilalla, hidastaa arkea (ainakin talvisaikaan) ja haaveilee vähän vanhanaikaisemmasta elämäntavasta. 

Opetellaan yhdessä hoitamaan niin kasvimaata kuin toivottavasti kotieläimiäkin, säilötään kesän satoa, tehdään itse ja kulutetaan vähemmän. Pyritään kestävämpään elämäntapaan ja siihen, että jokainen päivä tuntuisi merkitykselliseltä. 

Terveisin Tillintilan Anna

Vaalea 50-luvun maalaistalo. Edessä puutarhaa ja omenapuita.

Suunnitelmia vuodelle 2024

Uusi vuosi ja uudella innolla niin blogin kuin #suuntanaomavaraisuus -sarjan kimppuunkin! Suuntana omavaraisuus on siis yhteispostaussarja, jossa omavaraisemmasta elämästä haaveilevat bloggaajat ympäri Suomen kirjoittavat kuukausittain

Lue lisää »

Omavaraisuus ja elämänmuutokset

No niin, vihdoin taas #suuntanaomavaraisuus postausten parissa! Kesä ja vauva laittoivat osallistumisen tauolle ja tätäkin tekstiä on kirjoiteltu lähinnä iltaisin puhelimella nukkuva vauva sylissä. Toivottavasti

Lue lisää »

#tillintilananna

@tillintilananna